Consultant

Consultant

JOUW ROL

Als consultant bij JigsEye ben je een aanjager van realisatiekracht in de organisaties van onze klanten. De trajecten hebben typisch korte doorloop- tijden waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en samen met onze klant- en werkt aan het verbinden van strategie aan executie: doen! Je werkt met een grote diversiteit aan mensen in het scherpstellen van strategie en het inzichtelijk krijgen van (toekomstige) klantbehoeften. Je helpt onze klanten in het aanbrengen van overzicht en focus, om van daaruit de strategische prioriteiten te bepalen. Oftewel: samen met de klant maak je inzichtelijk wat gaan we (niet) doen om onze strategie voor zowel de korte als lange termijn te realiseren. Om te borgen dat de klant daadwerkelijk in een cadans komt van strategieversnelling, begeleid je ze gedurende een korte periode in het systematisch doseren en monitoren van de realisatie. Je gelooft daarbij in de kracht van eenvoud en boekt resultaat!

WIE WE ZIJN

Wij zijn strategie versnellers!

Bij JigsEye helpen we onze klanten “het schip te verbouwen terwijl het vaart”. We werken met executives en hun teams aan het gebalanceerd en met focus realiseren van strategische ambities en (digitale) transformatie, terwijl tegelijkertijd de business van vandaag wordt verbeterd.

Wij produceren geen grote rapporten. Middels onze wetenschappelijk gefundeerde aanpak creëren we overzicht en focus. We doen complexe analyses waarbij het resultaat uitblinkt in eenvoud. Een plaat zegt meer dan duizend woorden. Zo is het voor iedereen in de organisatie in één oogopslag duidelijk: welke initiatieven bijdragen aan (veranderende) klantbehoeften en strategie, waar de huidige focus ligt en wat de organisatie moet doen, en vooral ook niet meer moet doen, om zich voor te bereiden op een snel veranderende toekomst. We reduceren daarmee overload en zorgen voor de helderheid die nodig is om te versnellen.

Wij werken voor toonaangevende klanten in zeer diverse sectoren.

WAT WIJ ZOEKEN. JIJ:WAT WIJ BIEDEN. BIJ ONS:INTERESSE?

We zijn benieuwd naar jou. Stuur een mail naar info@jigseye.com.
We spreken je snel!