Junior Consultant

Junior Consultant

JOUW ROL

Als junior consultant bij JigsEye werk je mee aan het realiseren van strategie in de organisaties van onze klanten. De trajecten hebben typisch korte doorlooptijden waarin het jouw taak is om markt, klant, en business informatie te analyseren en aan elkaar te knopen. Je loopt mee in de Werksessies bij onze klanten en werkt deze uit, zodat er een gedegen basis ligt voor het scherpstellen van strategie en het in kaart brengen van de (veranderende) klantbehoeften. Je werkt met een grote diversiteit aan mensen en ondersteunt onze klanten in het verkrijgen van overzicht en focus om vandaaruit de prioriteiten te bepalen. Daarnaast werk je mee aan de doorvertaling van ons wetenschappelijk fundament naar nieuwe (digitale) producten en toepassingen. Je bent leergierig, resultaatgericht en gelooft in onze filosofie: de kracht van eenvoud.

WIE WE ZIJN

Wij zijn strategie versnellers!

Bij JigsEye helpen we onze klanten “het schip te verbouwen terwijl het vaart”. We werken met executives en hun teams aan het gebalanceerd en met focus realiseren van strategische ambities en (digitale) transformatie, terwijl tegelijkertijd de business van vandaag wordt verbeterd.

Wij produceren geen grote rapporten. Middels onze wetenschappelijk gefundeerde aanpak creëren we overzicht en focus. We doen complexe analyses waarbij het resultaat uitblinkt in eenvoud. Een plaat zegt meer dan duizend woorden. Zo is het voor iedereen in de organisatie in één oogopslag duidelijk: welke initiatieven bijdragen aan (veranderende) klantbehoeften en strategie, waar de huidige focus ligt en wat de organisatie moet doen, en vooral ook niet meer moet doen, om zich voor te bereiden op een snel veranderende toekomst. We reduceren daarmee overload en zorgen voor de helderheid die nodig is om te versnellen.

Wij werken voor toonaangevende klanten in zeer diverse sectoren.

WAT WIJ ZOEKEN. JIJ:WAT WIJ BIEDEN. BIJ ONS:INTERESSE?

We zijn benieuwd naar jou. Stuur een mail naar info@jigseye.com.
We spreken je snel!